BİN AYDAN DAHA HAYIRLI GECE OLAN KADİR GECESİ MÜNASEBETİYLE OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ YÜCE KİTABIMIZ KUR’AN-I KERİM’İ HATMETTİLER

Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden âzad olup; insan için yenilenme ve diriliş vesilesi olan Ramazan ayında bulunan bin aydan hayırlı Kadir Gecemiz vesilesiyle insanlığın sonsuz saadetine vesile olacak fırsatları değerlendirmek üzere okulumuz öğrencilerine Yüce Kitabımız Kur'an-ı Kerim'den cüzler dağıtıldı.

Bizleri yoktan var eden, varlığından haberdar eden, sayısız nimetler ihsan eden Yüce Rabbimizin bizlere mesajı olan Allah kelamı Kur'an-ı Kerim okulumuz oğrencilerince hatmedildi.

Kadir Gecesi münasebetiyle icra edilen bu güzel ve anlamlı faaliyet vesilesiyle emeği geçen okulumuz öğretmen ve öğrencilerinden Cenab-ı Allah razı olsun.

05.04.2024 38

05-04-202405-04-202405-04-2024