OKUL TANITIM FAALİYETLERİMİZ KAPSAMINDA MEHMET SESLİ ORTAOKULUNA MİSAFİR OLDUK

Uşak Fatih Anadolu İmam Hatip Lisesi ailesi olarak geçtiğimiz yıllarda da olduğu üzere "Yaşadıkları Topluma Örnek Şahsiyetler Olma Yolunda Eğitimde Kalite; Kalitede Zirveye" şiarıyla eğitim-öğretim faaliyetlerine devam eden Okulumuzu Tanıtım faaliyetleri kapsamında ilimiz ortaokullarına ziyaretlerimize başladık.

24.04.2024 Çarşamba günü tanıtım faaliyetimiz kapsamında ilimiz merkezde yer alan Mehmet Sesli Ortaokulunu ziyaret ederek okulumuz ve faaliyetlerimiz hakkında değerli öğrencilerimize bilgi verdik.

Okulumuz tanıtım faaliyetlerine önümüzdeki günlerde de diğer ortaokullarımıza yapacağımız ziyaretler ile devam edeceğiz.

Bugünkü ziyaretlerimizde bizleri güzel misafirperverlikleriyle ağırlayan Mehmet Sesli Ortaokulu idareci, öğretmen ve öğrencilerine Okulumuz Uşak Fatih Anadolu İmam Hatip Lisesi ailesi olarak şükranlarımızı sunuyoruz.

24.04.2024 35

24-04-202424-04-202424-04-202424-04-2024