OKUL TANITIM FAALİYETLERİMİZ KAPSAMINDA MEHMET AKİF ERSOY VE OSMANGAZİ İMAM HATİP ORTAOKULLARINA MİSAFİR OLDUK

Okul tanıtım faaliyetimiz kapsamında ilimiz merkezde yer alan Mehmet Akif Ersoy ve Osmangazi İmam Hatip Ortaokullarını ziyaret ederek okulumuz ve faaliyetlerimiz hakkında değerli öğrencilerimize bilgi verdik.

Okulumuz tanıtım faaliyetlerine önümüzdeki günlerde de diğer ortaokullarımıza yapacağımız ziyaretler ile devam edeceğiz.

Okul Tanıtım Ziyaretimizde bizleri güzel misafirperverlikleriyle ağırlayan Mehmet Akif Ersoy ve Osmangazi İmam Hatip Ortaokulları idareci, öğretmen ve öğrencilerine Okulumuz Uşak Fatih Anadolu İmam Hatip Lisesi ailesi olarak şükranlarımızı sunuyoruz.

28.04.2024 38

28-04-202428-04-202428-04-202428-04-2024