OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Okul Aile Birliği ile Hayırsever Vatandaşlarımızın katkılarıyla okulumuzda öğrencilerimize yönelik Ödüllü Kitap Okuma Etkinliği düzenlendi. Okulumuz Çok Amaçlı salonunda düzenlenen etkinlik kapsamında öğrencilerimize Fatma BAYRAM’ın kaleme aldığı “EN GÜZEL İSİMLER 99 ESMA SONSUZ MANA” isimli eser dağıtıldı.

Fatma BAYRAM tarafından kaleme alınan ve Diyanet İşleri Başkanlığı Yayınları tarafından basılan “EN GÜZEL İSİMLER 99 ESMA SONSUZ MANA” eseri; deneme metoduyla yazılmıştır. Yüce Allah’ın en güzel isimleri demek olan “esma-i hüsna” terkibi bizzat Allah Teâlâ’nın kendi isimleri için Kur’an’ı Kerim’de kullandığı bir ifadedir. Bu değerli eser, O’nu bütün isimleriyle tanımaya, inanmaya ve insanın kendisini o isimlerin tecelligâhı olacak şekilde eğitmeye vesile olması amacını taşımaktadır.

Etkinliğimizin düzenlenmesinde emeği geçen ve katkı sağlayan Okul Aile Birliğimize ve Hayırsever Vatandaşlarımıza Okulumuz Uşak Fatih Anadolu İmam Hatip Lisesi ailesi olarak şükranlarımızı sunuyoruz.

07.12.2023 71

07-12-202307-12-202307-12-202307-12-202307-12-2023