UŞAK EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN OKULUMUZDA ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK TRAFİK GÜVENLİĞİ  KONULU SEMİNER VERİLDİ

UŞAK EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN OKULUMUZDA ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK TRAFİK GÜVENLİĞİ KONULU SEMİNER VERİLDİ

Uşak Emniyet Müdürlüğü tarafından okulumuz öğrencilerine "Trafik Güvenliği Eğitimi" konulu seminer verildi. Gelişen teknoloji ve stres vb. psikolojik etmenlerin hayatımızın her alanında olduğu gibi olumsuz etkilerinin görüldüğü trafikte daha bilinçli hareket etme ve kurallara uyma kültürünün yaygınlaştırılması amacıyla düzenlenen seminere öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

"Trafik Güvenliği Eğitimi" faaliyetleri vesilesiyle okulumuz Uşak Fatih Anadolu İmam Hatip Lisesi ailesi olarak Uşak Emniyet Müdürlüğüne şükranlarımızı sunuyoruz.

27.02.2024 53

27-02-202427-02-202427-02-2024