VELİLERİMİZE YÖNELİK ÜNİVERSİTE SINAVLARINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME SEMİNERİ VERİLDİ

Okulumuz öğrencilerinin üniversite ve kariyer sınavlarına hazırlıkları hakkında saygıdeğer velilerimizi bilgilendirmek amacıyla 19.12.2023 tarihinde okulumuzda bilgilendirme semineri düzenlendi.

Okulumuz Rehber Öğretmeni tarafından okulumuzda düzenlenen seminerde velilerimize Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS), Milli Savunma Üniversitesi Giriş Sınavı (MSÜ) gibi üniversite ve kariyer sınavları hakkında bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi.

Velilerimiz de düzenlenen seminerde konuya ilişkin sorularını rehber öğretmenimize sorarak öğrencilerimize geçirdikleri yoğun ve zorlu süreçte daha verimli ve sağlam destek verme konusunda faydalı kazanımlar sağladılar.

Düzenlenen seminere katılımlarından dolayı saygıdeğer velilerimizi ve gerçekleştirilen seminer vesilesiyle rehber öğretmenimizi Okulumuz Uşak Fatih Anadolu İmam Hatip Lisesi ailesi olarak şükranlarımızı sunuyoruz.

19.12.2023 67

19-12-202319-12-202319-12-202319-12-2023